2015-01-15 09:09:52• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Érzelemdús nap vár önre

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Érzelemdús nap vár önre, még az üzleti megbeszélésekbe is beengedheti a magánéletét. A Szaturnusz már a 9. Napházában jár, lehetséges, hogy ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy beutazza a világot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Uralkodó bolygója, a Vénusz az ég tetején áll, és zöld lámpát ad mindenhez, amihez hozzáfog. Nem biztos, hogy minden simán fog menni, találkozhat néhány problémával, de sikeresen veszi majd az akadályokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr szemben áll a Jupiterrel: ez arra készteti, hogy azonnal közölje, mi nem tetszik önnek. Ez a csillagok csapdája, ne sétáljon bele! Este ne menjen bele semmilyen vitába.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, kellemetlenül kapcsolódik a Jupiterhez. Ma az ötödik és a második napháza érintett igazán. Lefordítva a csillagok nyelvét: a gyermekek, vagy a szórakozás többe kerülhetnek, mint amennyit rájuk szánt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szerződéskötései sikeresnek látszanak, és tárgyalásai is jól zajlanak bármilyen témában. Még a kedvese is beleegyezik abba, amit ön szeretne. Most megragadhatja az alkalmat arra, hogy tisztázza az esetleges félreértéseket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold maradt a Skorpió jegyében, és olyan nappal ajándékozza meg, ami kimondottan jót fog tenni a lelkének. Olyan ember kér majd bocsánatot öntől, akiről ezt soha nem tudta volna elképzelni. Sok apróság teszi ma boldoggá és elégedetté.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Vízöntő jegyében álló Vénusz alkalmat ad arra, hogy ápolja művészi tehetségét, és ki tudja fejezni az érzéseit és a vágyait. A Mérleg jegyét majdnem minden bolygó támadja, ezért nincs sok értelme megbeszéléseket tartani. Ha dolgoznia kell, maradjon minél lazább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Elfoghatja a becsvágy, de sajnos nem lesz olyan egyszerű megszerezni a babérokat. Bár a Mars sok energiát küld önnek, mégsem annyit, mint amennyit a többi bolygó elvesz. Az sem segít, hogy az egyik énje a továbblépésre biztatja, a másik a maradásra...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Szaturnusz nem fogja támogatni, ha csak önmagára gondol, ha azonban másokat is bevon az életébe, akkor nem fogja az útját állni. Segíthetne valakinek, aki nem olyan erős, mint ön.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha nem érti meg pontosan az ön körül zajló folyamatokat, könnyen csalódás érheti. Ha tesz valamit önmagáért és másokért is, akkor sikereket érhet el.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Szaturnusz belépett az ön baráti kapcsolatainak házába: itt kell rendet tennie. Ha megengedheti magának, dolgozzon kevesebbet, és töltse idejét azokkal az emberekkel, akik a legfontosabbak az ön számára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Mars már a Halak jegyében áll, sietősre fogja a dolgot, ezért nem árt, ha ön lassít egy kicsit. Kezdje el intézni a hétvégi bevásárlásokat, előnyben részesülhet, ha korábban kel fel.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: